Nicolae Guta

Daca doriti o petrecere cu Nicolae Guta la clubul sau nunta d-voastra, un spectacol in aer liber,petrecere privata, puteti sa ne contactati la numarul de telefon afisat mai jos.

Pentru contact, detalii legate de pret sunati la telefon +4 0751.690.697

» sau folositi formularul de mai jos «


Alti artisti:


Stefan de la Barbulesti
Puiu Codreanu
Petrica Cercel
Liviu Guta
Costi Ionita
Copilul de aur
Catalin Arabu
Adi de la Valcea
Poti afla informatii despre » » » » » »

  Punga Sabina

  Nunta la Moldova, orasul Balti. Spuneti-mi va rog daca e liber pe 19 iulie, cite ore e minimal?si cit va costa ora?mersi anticipat

  FECHETE ANA MARIA

  BUNA ZIUA ASI VREA SI EU SA IA LEGATURA CU MINE DOMNUL NICOLAE GUTA ASI DORI CA SA MI FIE NAS LA BOTEZUL FIULUI MEU VA ROG FRUMOS

  Diaconu Florin

  Buna ziua,

  Numele meu este Florin Diaconu. Sunt din Iasi si sunt compositor. Am o piesa pe care as vrea sa o trimit pentru a fi audiata si poate daca unuia din artistii dumneavoastra ii place sa putem sa ne intelegem asupra ei si a alotora viitoare.
  Daca sunteti interest va rog sa imi dati o adresa de mail unde sa o pot trimite.

  Multumesc Florin Diaconu

  sorina rezmives

  Doresc,sa iau legatura cu domnu n guta cit mai tepede posibil.multumesc

  Cosmina Nicuta

  Buna ziua,
  As dori sa stiu pentru anul viitor, in luna august daca mai aveti disponibil, cat se percepe pentru o ora, disponibilitatea domnului Guta ( cate ore poate canta).Mentionez ca suntem de la Pitesti.Astept raspunsul dumneavoastra.Multumesc.O zi buna!

  zmeumare

  fratele lui guta nu a murit se afla dupa dosarele noastre in misiune de spionaj dosarele spun ca de aia a aparut asa zisa sinucidere a lui guta ca sa fie nebun sunt secrete care el ca frate le stie dupa cate stiim noi e nevoie de el aici daca nu esti sufficent de pregatit ramai nebun pana in ziua cand faci fata deci atentie poate incerca sa ia da e greu ca la orice spion trebe bani etc tre sa nute lasi pana in ultina clipa si atunci apare vorbim cu doctorul si sa-l ajutam la antebrate cat mai tari trebe sa ia DOSARELE NU MINT A MURIT CIOABA!!

  Ionutz

  Nunta la Constanta,spuneti-mi daca e liber guta si/sau adrian la sfarsitu lu august

Scrieti numele, adresa de email si numarul de telefon

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

Vezi fi contactat in cel mai scurt timp posibil

Aveti ocazia de a intra in legatura cu orice impresar si sa il contactati prin intermediul numarului de telefon afisat mai sus. Prestam servicii de impresariat, organizare de evenimente de orice natura fie nunti, cumetrii sau botezuri. In orice moment va putem spune un pret pentru o nunta sau concert deoarece suntem in contact direct cu artistul Nicolae Guta.
We Build Tools - Page not found

Error 404 Page

/404 - Page not Found

Oops, This Page Could Not Be Found!

404

Search Our Website

Can't find what you need? Take a moment and do a search below!